Het Platform

Verdien bovengemiddeld bij ons!

Wil je weten wat je kan verdienen?

vertical-line
Doorgroei mogelijkheden

Doordat Call It Marketing super hard aan het groeien is zijn er altijd kansen voor hogere functies als bijvoorbeeld trainer of floor-manager.

Hoge verdiensten

Je verdient bij ons geen 9 tot 5 salaris, bij ons kun je echt cashen! Door de hoge commissies die wij geven verdien je al gauw bovengemiddeld.

Catering, Borrels, trips en challenges

Elke dag wordt er vers gekookt en staat er avond-eten klaar voor onze adviseurs. Ook hebben we vrijdagmiddag borrels leuke trips & challenges!

Over Call It Marketing

Call It Marketing heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd aan toon aangevende opdrachtgevers binnen Nederland. Dit is op het gebied van sales & klantcontact. Omdat we verschillende projecten kunnen aanbieden aan onze adviseurs is er voor ieder wel een passende opdrachtgever.

Elke adviseur krijgt voordat ze actief beginnen aan een project een doorlopend tranings-traject. Ze leren alles over de diensten, producten en technieken van verschillende campagnes. Call It Marketing is niet specifiek actief binnen één branche. Zo hebben wij verschillende campagnes gedraaid voor Telecomproviders, IT-diensten, marketingbureau’s en energieleveranciers.

Kom werken bij Call It Marketing

Neem contact op!

Telefoonnummer:
085-0041609

Adres:
Zeewinde 5-6,
9738AM Groningen

Adres:
François HaverSchmidtwei 2
8914BC Leeuwarden

Email: werken@callitmarketing.nl / info@callitmarketing.nl

Kvk:
82842396

 © Copyright All Rights Reserved